Responsive image

Ontwikkeling - onze maatstaven

Maatwerk

Onze systemen maken wij voor u helemaal op maat. We gaan daarbij uit van úw bedrijf, úw werkprocessen en úw wensen en eisen. Om dit te kunnen bereiken gaan wij met u een intensieve samenwerking aan, want wij kunnen het niet alleen; u speelt daarbij zelf een belangrijke rol!

Robuust en betrouwbaar

Keer op keer weer bewijzen onze databases in omgevingen met honderden gebruikers jarenlang te kunnen draaien. Probleemloos en onderhoudsarm Ook storingen als stroomuitval of crashende servers blijken de betrouwbaarheid van de databases niet aan te tasten. Ook met dank aan FileMaker natuurlijk!

Slim en handig

Onze systemen zijn méér dan alleen maar databases waarin u gegevens kunt opslaan. Het zijn volwaardige programma's waarmee u tal van administratieve taken kunt verrichten en mooier nog: die veel van die taken voor u verrichten! Maar wij gaan nog verder; onze systemen 'kijken voortdurend over uw schouder mee' als u ermee werkt. Zij wijzen u op onjuiste invoer (en corrigeren deze waar mogelijk automatisch) en signaleren mogelijke knelpunten (en bieden waar mogelijk oplossings-suggesties). Hoezo slim?

Gebruiksvriendelijk

Het is voor ons elke keer weer een uitdaging om systemen te maken die zelfs voor een beginnend gebruiker gemakkelijk te bedienen zijn. Dat betekent duidelijke en logische schermen maar vooral het automatiseren van taken; hoe bereik je hetzelfde resultaat met minder muisklikken? Laat dat maar aan ons over.

Flexibel

In de ontwerpfase besteden wij veel aandacht aan het fundament van een nieuw systeem: het datamodel. Als dit goed wordt doordacht, heeft u daar op veel manieren plezier van: het systeem zit logischer in elkaar, de ontwikkeling gaat makkelijker en sneller (en dus goedkoper). Een ander groot voordeel is dat het systeem dan later veel makkelijker aan te passen en uit te breiden is. Dit in combinatie met een ontwikkeltool als FileMaker maakt dat onze systemen zeer flexibel zijn. En die flexibiliteit is altijd tijd- en kostenbesparend.

Mooi

Wij besteden veel zorg aan de 'look' van onze systemen. Met behulp van de opmaak-mogelijkheden in FileMaker en waar nodig aangevuld met Photoshop bouwen wij grafisch schitterende databases. Bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl! De mogelijkheden zijn onbegrensd. Natuurlijk, het uiterlijk is niet het belangrijkste, maar toch .......