Responsive image

Inventariseren met de iPad

Een computer is niet altijd overal even handig......

Soms wilt u een inventarisatie doen op plekken waar een computer niet handig is: een fabriek, magazijn of gewoon buiten. Denk aan het inventariseren van bedrijfsinventaris, inboedel, winkelvoorraad, assets of andere activa.

Tot voor kort was u dan aangewezen op pen en papier. Met alle gedoe van dien: ter plekke veel handmatig zoekwerk en na afloop het verwerken van de resultaten in een echte database. Met een grote kans op fouten. Dat kan met een tablet nu gelukkig anders....... met uw eigen iPad!

Responsive image

Inventariseren met de iPad gaat snel en makkelijk!

Onze inventarisatietool combineert de kracht van de iPad tablet met de mogelijkheden van FileMaker Pro en FileMaker Go. Helemaal voor u op maat. Voor uw data en uw werkproces. Dit biedt ongekende mogelijkheden, zoals:

  • snel zoeken door barcode scannen met iPad camera
  • eenvoudig data wijzigen en toevoegen, inclusief foto's
  • automatisch GPS-locatie van items vastleggen
  • rechtstreeks rapporteren uit de database
  • geen dubbelwerk, minder fouten

Uit ervaring bij diverse grote opdrachtgevers is gebleken dat inventariseren met de iPad veel efficienter en kwalitatief beter gaat dan op de traditionele manier!

Responsive image

Hulp bij uw inventarisatie? AssetCheckers!

Indien u assistentie nodig heeft bij het opzetten van een doelgerichte inventarisatie, kunt u terecht bij AssetCheckers. Wij werken al jarenlang nauw samen met dit gerenommeerde bedrijf dat gespecialiseerd is in het inventariseren, waarderen en taxeren van activa. Desgewenst kan AssetCheckers u ook feitelijk helpen bij uw inventarisatie.

Responsive image

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze inventarisatietool of AssetCheckers? Neem dan contact met ons op via 06 - 33 05 50 80 of via ons contactformulier.

Responsive image