Responsive image

Een goed begin is het halve werk!

We hebben al het nodige voorwerk voor u gedaan!

De ontwikkeling van een goed administratie database systeem is uitdagend. Omdat de wensen en eisen van elke opdrachtgever divers en uiteenlopend zijn. Daarom is maatwerk zo belangrijk.
Maar toch leert de ervaring dat er een aantal aspecten zijn die bij bijna elk project een rol spelen, zoals:

  • Gebruikersbeheer
  • Relatiebeheer
  • Mailing-functionaliteit
  • Documentenbeheer
  • Facturenbeheer
  • Planning (kalender en agenda)
  • Tijdregistratie

Om er voor te zorgen dat we bij het ontwikkelen van een database niet steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden, heeft BaseControl alvast het nodige voorwerk verricht: een uitgebreide basismodule in FileMaker Pro waarin deze onderdelen met elkaar zijn geïntegreerd.

Gebruikersbeheer

Pas wanneer het user beheer goed is geregeld, kan worden gegarandeerd dat elke gebruiker alleen die dingen in de database kan doen die ú hem toestaat. Inloggegevens en authorisaties. Beveiliging en rechten. Uiteraard is onze module klaar voor multi-user gebruik via het netwerk.

Relatiebeheer

Relatiebeheer is een van de belangrijkste gedeelten van uw database! Een plek waar alle gegevens van uw relaties (zoals opdrachtgevers, klanten) worden vastgelegd. Niet alleen als bron om gegevens in op te zoeken, maar ook ter ondersteuning van uw hele systeem.

Mailing-functionaliteit

Onze basismodule heeft een mailing-functionaliteit op basis van de externe plugin Mailit 8. Hierdoor kunt u zelf in een handomdraai vanuit uw database aan uw relaties schitterende gepersonifiseerde mailings te sturen, opgemaakt in uw eigen huisstijl met behulp van XHTML.

Planning (kalender en agenda)

De module beschikt over een dynamische maandkalender en weekagenda. Daarop worden belangrijke zaken uit uw eigen database weergegeven. Zo houdt ú altijd het overzicht.

Tijdregistratie

Omdat de module niet alleen uw medewerkers kent, maar ook de werkzaamheden waarbij zij betrokken zijn, is het logisch om deze zaken bij elkaar te brengen in de mogelijkheid hun gewerkte tijd vast te leggen. Met de basismodule kunt u dus ook tijdschrijven. En daarover rapporteren zoals ú het wilt!

En binnen deze basis bouwen we uw maatwerk database!

Onze basismodule is voor ons het vertrekpunt voor de ontwikkeling van uw database systeem. Van hieruit ontwikkelen wij efficient alle functionaliteit die u wenst. Maar de basis van uw nieuwe database staat dus eigenlijk al helemaal klaar!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze basismodule en wat deze voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 06 - 33 05 50 80 of via ons contactformulier.