Responsive image

Database-ontwikkeling met FileMaker Pro

BaseControl ontwikkelt hoogwaardige databases

Wij ontwikkelen in FileMaker Pro en FileMaker Go administratieve database systemen. Applicaties waar wij trots op zijn. Betrouwbaarheid en gebruikersgemak staan daarbij voor ons voorop. En wij zijn pas tevreden als de software aan úw wensen voldoet maar ook aan al onze maatstaven:

  • robuust en betrouwbaar
  • slim en handig
  • gebruiksvriendelijk
  • op de toekomst voorbereid

Met maatwerk beter af

Het gaat om úw bedrijf waarin ú bepaalt hoe er gewerkt wordt. Standaardprogramma’s lijken vaak een oplossing maar zijn dat niet altijd; ze kunnen te weinig of juist teveel. Of ze dwingen u tot een werkwijze die u niet wilt.
Als u automatisering wilt die feilloos aansluit op uw werkprocessen is een maatwerk database iets voor u. Met een FileMaker database heeft u die in handen. En daarvoor bent u bij BaseControl aan het juiste adres!

Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden

Om ontwikkeltijd en kosten te besparen maar tegelijkertijd toch het beste resultaat te kunnen bereiken, ontwikkelen wij voor u graag vanuit onze bestaande basis-module. Dat is een module in FileMaker Pro waarin al veel programmatuur is ondergebracht die bij vrijwel elk ontwikkeltraject nodig is. Naast relatie- en userbeheer zijn hier een hoop handige features ondergebracht die het werken met onze databases tot een plezier en gemak maken! En natuurlijk is ook de basis-module weer helemaal op uw wensen af te stemmen.

Werkproces en database gaan hand in hand

BaseControl helpt u bij het:

  • automatiseren van werkprocessen met FileMaker Pro én
  • stroomlijnen van die werkprocessen

Deze twee zaken zijn voor een ontwikkelaar niet los van elkaar te zien. Ze moeten dan ook in onderlinge samenhang worden aangepakt om ze optimaal op elkaar te kunnen afstemmen. FileMaker maatwerk dus. Als FileMaker Pro specialist helpt BaseControl u daar graag bij.

Het beste resultaat bereiken we samen!

Om tot een optimale applicatie te komen, gaan wij als ontwikkelaar met u tijdelijk een intensieve samenwerking aan. Want wij kunnen het niet alleen; u speelt bij de ontwikkeling van de software zelf een belangrijke rol! Voor een maatwerk database vormt de specifieke wens van u als klant het vertrekpunt. Dat betekent:

  • grondige analyse van uw werkprocessen en wensen
  • intensief contact tijdens de werkzaamheden
  • goede monitoring na afloop

Inspirerend en praktisch ontwikkelen met een prototype

Om het ontwikkeltraject zo efficient, prettig en inspirend mogelijk te laten verlopen, ontwikkelen wij altijd samen met u aan de hand van een prototype. Daarbij volgen we dit stappenplan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze systeemontwikkeling met FileMaker? Neem dan contact met ons op via 06 - 33 05 50 80 of via ons contactformulier.