Responsive image

Projectondersteuning

Grote tijdelijke projecten? BaseControl ondersteunt!

Soms heeft u te maken met bijzondere projecten. Bijzonder, omdat ze administratieve processen vereisen die eigenlijk niet binnen uw normale dagelijkse bedrijfsvoering passen.

Er moet dan bijvoorbeeld in korte tijd een enorme hoeveelheid gegevens worden verkregen, opgeslagen, geconverteerd of opgeschoond, verwerkt et cetera. Het ontbreekt dan aan de personen die dat met de bestaande hulpmiddelen voor elkaar kunnen krijgen. Daarnaast zou dat uw normale werkzaamheden helemaal ontregelen en ten koste gaan van de inhoud.

Tijdelijke professionele geautomatiseerde ondersteuning in de back-office kan dan uitkomst bieden. BaseControl ondersteunt u hierbij zoals dat hoort: helemaal op maat! Als u wilt zelfs mobiel.

In die gevallen kunnen wij uitkomst bieden! BaseControl ondersteunt bij tijdelijke projecten uw administratieve werkprocessen.

Wij adviseren u over hoe u de processen rond het project zo kunt inrichten, dat deze zo efficient mogelijk kunnen worden uitgevoerd terwijl de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Indien nodig ontwikkelen wij daarbij op heel korte termijn ‘tijdelijke‘ maatwerk software waarmee het proces ondersteund kan worden. Hiervoor lenen FileMaker Pro en FileMaker Go zich bij uitstek! Desgewenst bedienen wij de software voor u, bij u op locatie of op afstand. Alles is mogelijk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze projectondersteuning? Neem dan contact met ons op via
06 - 33 05 50 80 of via ons contactformulier.