Responsive image

FileMaker Pro

Wat is filemaker?

FileMaker Pro is een pakket waarmee hoogwaardige databases kunnen worden gebouwd. Betrouwbare, gebruiksvriendelijke, flexibele en mooie databases. Het een ‘all-in-one-pakket’: een FileMaker database bevat namelijk:

  • de data
  • het datamodel
  • de bedrijfslogica (welke regels kent het werkproces?)
  • de gebruikersinterface

Hierdoor is het mogelijk om relatief snel een database systeem te ontwikkelen of aan te passen.

Op Mac, Windows of mobiel......... zelfs tegelijkertijd!

Het maakt niet uit of u op Apple (Macintosh) of Windows of beide platformen tegelijk werkt. Zelfs voor de iPad en iPhone zijn er volop mogelijkheden. U kunt informatie creëren en deze met anderen delen via een netwerk, via het web of in populaire bestandsindelingen zoals PDF.

Responsive image

Basecontrol heeft voor FileMaker Pro als ontwikkelpakket gekozen, omdat wij daarmee in korte tijd perfecte databases kunnen bouwen zoals dat hoort: gebruiksvriendelijk, flexibel, mooi, betrouwbaar. Hoogwaardig dus! En niet alleen om data in op te slaan. Maar ook om een groot deel van het administratieve werk te automatiseren. U drukt op een knop, het systeem doet de rest; de mogelijkheden zijn grenzeloos en verbazingwekkend!
Met FileMaker kunnen wij databases bouwen die voldoen aan al úw wensen maar ook aan al ónze maatstaven.

Meer weten?

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van FileMaker Pro binnen uw organisatie. Neem daarvoor contact met ons op via 06 - 33 05 50 80 of via ons contactformulier.