Responsive image

BaseControl

Doelstelling

BaseControl stelt zich tot doel om voor opdrachtgevers in FileMaker Pro maatwerk databases te ontwikkelen. Onze uitdaging is om systemen te maken waarmee – het administratieve deel van - het werkproces makkelijker, sneller en met minder fouten kan worden uitgevoerd.

FileMaker Pro

Wij halen het maximale uit FileMaker door onze gedegen kennis van dit pakket. Als FileMaker Pro Certified Developer kennen wij alle ins en outs van dit ontwikkelprogramma. Wij kunnen haar kracht volledig voor u benutten.

Maatwerk databases

Wij streven er altijd naar om samen met onze opdrachtgevers voor hen de precieze database op maat te maken. Oplossingen die exact aansluiten bij hun bedrijfsvoering. Kernwoorden zijn daarbij: betrokkenheid, inlevingsvermogen, oog voor detail en perfectionisme.
De ontwikkeling van een doelmatige toepassing begint bij een kritische en gedetailleerde analyse van werkprocessen. Hoe lopen ze nu, maar vooral: hoe kan het slimmer, sneller, efficienter, met minder fouten? Een grondig onderzoek naar de gebruikerswensen is daarbij vitaal.

Ons doel is altijd een systeem waar "de werkvloer en het management blij van worden". Dat zijn voor ons de randvoorwaarden voor succes!

Systemen van uiteenlopende aard

BaseControl heeft inmiddels voor diverse opdrachtgevers (met name in het MKB) zeer uiteenlopende FileMaker databases gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen op het gebied van:

Reinout Bos

BaseControl is opgericht door Reinout Bos

Reinout Bos


Klik hier voor curriculum vitae.


Meer weten?

Wilt u meer weten over BaseControl? Neem dan contact met ons op via 06 - 33 05 50 80 of via ons contactformulier.